Troškovi dostave 370 RSD
Besplatna dostava iznad 9000 RSD
Kupovina na rate do 6 meseci

O nama

Dobrodošli u web shop Panda4you – vaš pouzdan partner za kupovinu XXXXXL veličina muških proizvoda. Nakon mnogo godina proizvodnje, ove 2023. godine, s ponosom smo lansirali naš lični brend

Panda4U, namenjen muškarcima koji cene udobnost, stil i kvalitet.

Naša misija je jednostavna - osigurati da svaki muškarac, bez obzira na veličinu, ima pristup odeći koja mu savršeno odgovara i u kojoj će se osećati samopouzdano. Stoga smo razvili poseban muški extra program koji nudi veličine od 3XL do 8XL.

Svaki komad odeće koji nosi oznaku Panda4U izrađen je s pažnjom i predanošću, koristeći samo najkvalitetnije materijale. Naši stručnjaci za dizajn i proizvodnju uvek su na oprezu za najnovijim trendovima i inovacijama kako bismo vam ponudili modernu i funkcionalnu odeću.

Kao što sam naziv ukazuje, Panda je simbol naše firme - simbol samopouzdanja, snage i elegancije. Te vrednosti prenosimo na sve naše proizvode, dajući Vam osećaj komocije i udobnosti. Pridružite se Panda4you zajednici i istaknite se sa našom muškom odećom extra veličina.

Bez obzira da li ste u potrazi za svakodnevnim klasik ili nešto atraktivnijim, drugačijim komadima odeće, mi smo tu da Vam pružimo najbolje.